Deze sieraden passen bij je horoscoop | Fashionchick

2022-05-27 19:02:03 By : Ms. Jenny Shu

Door de enorme hoeveelheid keuze aan sieraden, kan het lastig zijn de juiste te vinden. Nu steeds meer mensen zich in de astrologie verdiepen, wordt er ook steeds meer bekend over de geschikte sieraden-match bij de verschillende sterrenbeelden.

Door je sterrenbeeld te matchen met je sieraden wordt het je een stuk makkelijker gemaakt. Het staat immers in de sterren dat deze sieraden voor jou gemaakt zijn! Ook wanneer je een sieraad cadeau doet is het fijn de astrologie erbij te pakken. Kleine kans dat je een miskoop hebt. Lees verder voor de beste sieraden per sterrenbeeld.

Rammen staan erom bekend dat ze het prettig vinden om impact te maken. Ze zitten vaak hoog in hun energie en enthousiasme. Dit zie je terug in hun sieraden. Zoek een sieraad dat opvalt, qua kleur of vorm. Zoals rechte hoeken, opvallende spikes of een kleur als rood.  

Statement Beads Earrings - Orange

Zilveren oorknop met hanger twisted

Stieren zijn praktisch, houden van de mooie dingen in het leven en zijn een tikkeltje materialistisch. Trendy juwelen en klassieke items passen het beste bij een stier. Of de sieraden nu opvallend zijn of juist minimalistisch, zolang het uitersten van elkaar zijn, is er een match. 

GG Running ring van 18 karaat geelgoud

stalen roseplated oorbellen logo 50mm

stalen roseplated bangle armband 4G logo

Buddha To Buddha | de Bijenkorf

Tweelingen zijn vaak levendige types en hebben een opgewekt karakter. Ze zullen snel voor sieraden kiezen met veel details. Bijvoorbeeld armbanden met bedeltjes of kettinkjes met sterren. Ook met kleurige accenten en glimmende diamanten maak je een tweeling blij.

Goldplated ketting met family tree

9 Karaat hanger hamsa met boze oog

Kreeften zijn vrij sentimenteel en hechten emotionele waarde aan bepaalde spullen. Ze zijn erg zuinig op de dingen die ze krijgen. Denk goed na wanneer je een sieraad koopt voor een kreeft, ze zullen het lang bewaren! Een sieraad past bij een kreeft wanneer er een mooi verhaal achter zit. 

Leeuwen en drama gaan hand in hand. Ze hebben een groot hart en dit zie je terug in hun sieraden. Opvallende sieraden en items waar je een statement mee maakt. Je maakt een leeuw blij met kettingen met grote pendanten en ringen met grote stenen. 

Stalen schakelarmband roseplated met kristal

Een maagd is nauwkeurig van nature en ziet altijd elk detail. Hierbij passen simpele, minimalistische en fijne sieraden. Ze kiezen nooit te opvallende items en hebben vaak een subtiele stijl. Bijvoorbeeld een ring met één steen, een mooie ketting zonder pendant of een armband met subtiele diamantjes.

9 Karaat oorbellen ovaal met platte buis 15mm

Een weegschaal wordt makkelijk beïnvloed door anderen. Dit is perfect wanneer het aankomt op mode, ze nemen de nieuwste trends gemakkelijk mee in hun stijl. Vaak kiezen ze voor sieraden die bij verschillende outfits passen of hebben ze daarentegen juist een heel uitgebreide sieradencollectie om uit te kiezen. Bij een weegschaal kun je eigenlijk beter vragen: welk sieraad past niet bij ze? 

Een schorpioen is het moeilijkst in te schatten is. Ze zijn vaak complex van aard en houden hun ware emoties verborgen voor de buitenwereld. Maar wanneer je eenmaal door hun harde schil bent doorgebroken, hebben ze je veel te bieden. Minimalistische sieraden passen hier het beste bij. 

Een typische boogschutter is joviaal, optimistisch en loopt altijd voorop! Ze zijn nieuwsgierig en houden van nieuwe dingen ontdekken. Je zult ze waarschijnlijk bovengemiddeld vaak in een vliegtuig of trein zien stappen. Opvallende sieraden die nét trendy zijn geworden, passen hier goed bij. 

Steenbokken zijn vaak erg ambitieus en dit zie je terug in hun sieraden. Sieraden zijn een investering en mogen daarom best wat kosten. Deze pragmatische houding zie je ook terug in hun modekeuzes. Een steenbok staat voor vakmanschap en hoge kwaliteit.

Watermannen vinden het leuk nieuwe dingen uit te vinden en origineel te zijn. Deze kenmerken laten ze graag terugkomen in de sieraden die ze dragen. Originaliteit en opvallendheid staat voorop. Als het dan ook nog eco-vriendelijk is, is er sprake van een match made in heaven. 

Zilveren oorbellen gold disc sterrenbeeld

Getipt door de redactie Dit artikel is favoriet van de Fashionchick redactie en speciaal geselecteerd voor jou.

Other | Fred de la Bretoniere

Open bamboe armband vintage goud

Elora Gerecycled Zilver | Lucardi Juwelier

Elora Gerecycled Zilver | Lucardi Juwelier

Gerecycled zilveren goldplated ketting zirkonia

Elora Gerecycled Zilver | Lucardi Juwelier

Gerecycled zilveren goldplated oorbellen zirkonia

Elora Gerecycled Zilver | Lucardi Juwelier

Gerecycled zilveren ring dog tag met zirkonia

Vissen zijn dromerig. Ze denken vaak eerst aan anderen en dan pas aan zichzelf. Ze luisteren goed naar hun emoties waardoor hun humeur nogal kan fluctueren. Tijdloze sieraden kunnen altijd, en passen daarom het beste. 

Ba&Sh | de Bijenkorf

De sieraden-capsulegarderobe, welke items moet je hebben

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook 4 redenen om één kleur te dragen Fashion Lees ook Lingerie voor verschillende soorten borsten Fashion Lees ook 4 redenen waarom vintage shoppen goed voor je is Fashion Lees ook Zó veel is de tassencollectie van Gigi Hadid waard Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

4 redenen om één kleur te dragen

Lingerie voor verschillende soorten borsten

4 redenen waarom vintage shoppen goed voor je is

Zó veel is de tassencollectie van Gigi Hadid waard

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.